Hälsokraft Lena Svenhard - Qigong i Stockholm

 

 

  Qigong i taby, Qiong i taby, Qigong i taby, Qigong i taby Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby

Hälsokraft Lena Svenhard - Qigong är en mjuk träningsform för ökad energi. Qigong kommer ursprungligen från Kina där den utövats i årtusenden. Den har även blivit populär i vårt västerländska samhälle som en behaglig form av träning som är ett perfekt verktyg för att varva ner och odla sin livskraft.

Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby, Qigong Täby

Hälsokraft Lena Svenhard - Qigong

Hälsokraft Lena Svenhard - Qigong är en utveckling från flera olika former av Qigong. Vi utövar enkla långsamma rörelser som löser spänningar i kroppen och ökar den psykiska avspänningen. Det är en blandning av olika sorters rörelser, töjningar, andningsövningar, koordinationsövningar och koncentrationsövningar som är mycket enkla och kraftfulla. Effekten är framför allt lindring i rygg, axlar och nacke men ger också en mental avslappning.

Efter bara några Qigong lektioner hittar man en energinivå som man inte haft sedan man var barn. Denna känsla kan man behålla om man tränar regelbundet.

Qigong Danderyd, Qigong Danderyd, Qigong Danderyd, Qigong Danderyd, Qigong Danderyd

"För mig är Qigong ett fantastiskt sätt att balansera kropp, sinne och själ på egen hand. Det är ett enkelt och mjukt sätt att gå ner i varv och stärka sig, en träningsform som passar de flesta" - Hälsokraft Lena Svenhard. 

Qigong Danderyd, Qigong Danderyd, Qigong Danderyd, Qigong Danderyd, Qigong Danderyd

Qigong Danderyd, Qigong Danderyd, Qigong Danderyd, Qigong Danderyd, Qigong Danderyd

 

 

 

 

 

 

qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm, qigong stockholm

 

 

 

Copyright ® 2007 halsokraft.eu  

 

 

HÄLSOKRAFT

 


  Lena Svenhard